Ha eltévedtél volna

Kis kattintás, nagy öröm!

Címkék

ambulance (39) bogár (144) bond (26) burago (17) carspotting (782) cikk (6) coca cola (3) corgi (57) darda (2) dickie (3) dinky (5) ebay (7) eladó (16) ertl (3) film (183) filmhíradó (11) greenlight (8) grell (8) guisval (3) helikopter (21) hellókarácsony (17) honda (77) hot wheels (420) husky (1) ites (2) jada toys (8) játék (77) johnny lightning (32) kártya (5) könyv (9) lego (180) lledo (2) maisto (35) majorette (117) matchbox (462) mercedes (83) military (86) moszkvics (4) muscle (260) mustang (94) noname (59) norev (23) picasso (40) playart (6) police (238) polistil (12) realtoy (24) reklám (144) retro (869) revell (1) schuco (5) siku (72) solido (3) stahlberg (9) star wars (165) subaru (6) superkings (20) suzuki (8) taxi (23) tomica (90) toyota (10) vatera (8) volkswagen (372) volvo (123) vw (363) welly (16) wish (10) yamaha (9) zene (92)

Utolsó kommentek

  • RÁJEN: @Sam. Joe: Örülök, hogy tetszik, nekem is bejön, és hihetetlen, mennyire más az autó kiállása így. (2024.04.08. 18:43) Megvan az arany!
  • Sam. Joe: Teljesen jó!!! Teljesen kielégítő a szakmunka, jó a szín, szép a felni, és szerintem ez a ballonos kaucsuk pont hogy NAGYON jól áll neki! "Gute Arbeit, Soldat!" (2024.04.06. 14:25) Megvan az arany!
  • RÁJEN: @Mesterséges Geci: A rendőrök is ezt javasolták először, de megnéztem Rikárdó adatlapját, és olyan sittes kalandokról mesélt, hogy inkább nem mertem megadni neki a nevem és a telefonszámom - ezt elm... (2024.03.09. 20:41) KTM Chicago v2
  • Mesterséges Geci: @RÁJEN: hát ismerve a rendőrség működését... én valószínűleg bejelentkeztem volna vevőként és az átvételhez hívtam volna a rendőröket. Persze lehet, hogy csak postázva vállalta volna a nyomorult, ak... (2024.03.09. 11:09) KTM Chicago v2
  • RÁJEN: @Mesterséges Geci: Hát ne tudd meg, de pár nappal a lopás után feltűnt a bringám (megszokásból írtam így, holott már sajnos ugye nem az enyém) a marketplace-en, egy Rikárdó árulta elég kedvező áron,... (2024.03.08. 18:53) KTM Chicago v2
  • Utolsó 20

Made in mi

RÁJEN 2013.10.01. 10:00

a3.jpgLegújabb büszkeségünk. Hogy tetszik? Komolyan kérdezem...

Nagy jelentőségű projekt volt ez egyébként, Magyarországon ugyanis nem sűrűn forog autóreklám, főleg nem egy Audi. Főleg nem olyan, amiben nekem is részem van. Szerencsésen összejöttek a dolgok, mert idén 20 éves a gyár, illetve ez az első teljes egészében itthon készült Audi, így megszületett a döntés a Porsche Hungariában, hogy készülhet saját fejlesztésű film. És mi lehettünk a szerencsések, akik ezt elkészíthették. Mármint a Café Film. A parallax website pedig a hab a tortán, az is 100%-ban saját fejlesztés, a koncepció és a tervek házon belül készültek, a kivitelező a Lampyon volt.

Címkék: reklám

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szirszarjaim.blog.hu/api/trackback/id/tr865543044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2013.10.01. 12:29:49

Jól gondolom, h ez egy országspecifikus reklám, azaz csak itt fog nálunk menni?

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2013.10.01. 14:02:27

Amikor bííp évvel ezelőtt akartunk új autót venni és megvettük a bííípet, akkor agyfauszt kaptam attól, hogy sok gyártónál a dizájn maga alá temeti a tartalmat, ami azt, aki tényleg vásárolni akar autót nagyon tudja idegesíteni.

Na, ez itt nincs! A legrondább, beszólós észrevételem, hogy nagyobb eséllyel meg tudom mondani, mint az aszteroidamezőben való sikeres navigáció esélye, hogy meddig csináltátok ti és honnan adta a kontentet az ügyfél. 8-) A tiétek szép. Az övék sivár.

Szóval tetszik.

Egyetlen, inci-finci, apró hibát találtam: Ha a konfigurátort elindítod, akkor a böngészőben az oldal nevének a végére - ami fent a böngésző fülecskéjén megjelenik - becsúszott egy pont, ami rút. Extra pont: Ezt sem ti szúrtátok el. Hihi.

Na, innen nézve még annyira sem értem, hogy a Klotyó hogy hagyhatta el a közös tudatfelettiteket!

(Audi tesztvezetést és/vagy kisautókat elfogadok bérkekec feladatokért cserébe.)

RÁJEN · http://szirszarjaim.blog.hu 2013.10.01. 14:10:16

@Sam. Joe: Még egyébként csiszolgatjuk, lesz egy normálisabb lezárása a site-nak, szóval türelem, hamarosan frissül. A konfigurátor az külső link, nincs hozzá közünk azon túl, hogy átirányítunk oda, de köszi az észrevételt akkor is! És a film hogy tetszett?

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2013.10.01. 14:32:15

@RÁJEN: Nem mondok jelzőt, mert nem tudok. Valahogy azt kéne kifejezni, hogy sem nem rossz, sem nem kiemelkedő, hanem pont jó. Nekem mostanában két reklámfilm jön be: Az egyik ami nagyon kiemelkedő és jellemzően röhögök rajta egy jót, de túladagolva - értsd: nagyon sokadjára látva - már idegesít. A másik meg olyan, mint a tiétek, ami sokadjára látva - egy reklámot jellemzően sokszor látsz - sem megy az idegeimre. Igen, talán ez a jó jelzős szerkezet: Pont jó!

Kíváncsi lennék, hogy az elején a gabonatáblában az "átrepülős" jelenetet hogy csináltátok. Az is daruzva volt, vagy kamerekopter? (Az elsőre tippelek.) Az egy nagyon szép megoldás, nagyon tetszik.

Talán tudod, hogy van nekem némi tévés múltam, szóval picit más szemmel nézem az ilyesmit és én biztos visszadobom, ha így kapom meg, miközben tudom, hogy a nézők többsége észre sem vesz ilyesmit: Az a jelenet, ahol felcsapja a vizet a kerék nagyon elüt a többitől fényekben és színekben. Kicsit olyan, mint amikor egy monitoron átteszed a színhőmérsékletet 9300-ról 6500-ra.

Ja, annyi észrevételem van még, hogy én átgondolnám a "pöttyök" sorrendjét! Előbb van a werk, mint a film. Aztán megint kétszer "ti", aztán megint a verda, aztán a gyártó. Szerintem érted.

Jó a rendszám is! MKJ. Mikijé? 8-)

Na, eddig tartott a demó változat! Fel vagyok véve? 8-]

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2013.10.02. 00:04:49

A poszt képe, piros studiófotó az A3-ról rávágva a háttérre...A hvtm-en ez a tesztpálya (kezdők) szintje.
Fények elütnek, a tökröződések stúdiósaj - különösen az ablakokon, - a kocsi és a talaj szöge köszönőviszonyban nincs egymással. És persze átlátni az ablakokon, de nem a hátteret, hanem ott is szürke stúdiót.

RÁJEN · http://szirszarjaim.blog.hu 2013.10.02. 09:16:26

@Sam. Joe: Bárcsak Mikié lenne...
@Hammer: Jól látod, a kép összerakott, ennek prózai oka van, nem volt idő fotózni, két napig forgattunk, ez már kimaradt. Ilyen komoly retusra sem volt már lehetőség, szerencsére a többség nem olyan sasszemű, mint Te ;)

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2013.10.02. 09:47:41

@RÁJEN: Így értem, akkor a helyén van. :-)

Néhány észrevétel. /tényleg nem kötekedés, inkább gyakorlati dolog, jobbító szándék/

A Hammer által felvetett autókép sajnos igaz. Én azt mondom, h ha már mindenképp retusra került a sor az A3 Limousine film menüpontnál (3-as pötty) lévő kép talán jobb lett volna, bár az üveg ott is totál cserés, de legalább nincsenek durva lámpa csúcsfények a kasztnin.

Maga a film nekem tetszik, jó dinamikája van és ez a kaleidoszkóp/prizma forgás is bejön.

Egy dolgot viszont nem értek. A filmben is elhangzik és az utolsó menüpont is erről szól: "Nem véletlen, h itt találkozik..." Miért nem véletlen? Nekem ez kicsit a levegőben lóg, nincs megmagyarázva, h mi az ok. Nem kéne ide egy fél mondat, hogy: "Nem véletlen, h itt találkozik..., hisz" és ide jönne valami indok, hogy ott a fősuli, ahol kiváló mérnököket képeznek, vagy Győr száz éve gépipari hagyományokkal bír, vagy nem is tudom.

A sitehoz: Nekem fura, h ha belekattintok egy menüpontba (pld. lejátszom a filmet) nem tudok tovább kattintani csak ha előbb az X re nyomok a sarokban. Ez biztos kell?

Amúgy őszintén szólva érdekes, h az Audi nekünk csináltatott egy ilyen kampányt. Tudsz valamit az okokról? /Nem hiszem, h minket magyarokat meg kell győzni arról, h ez az autó jó, azt is tudjuk, hogy Győrben készült, én nem hiszem, h itt ezrével fog elkelni a típus, szóval lehet, h én nem vagyok egy patrióta, de nem látom, az igazi indokot. Image? Az ország iránti elkötelezettség bemutatása?/

RÁJEN · http://szirszarjaim.blog.hu 2013.10.11. 12:55:23

@klarky: Erre egyszer már válaszoltam hosszan, nem látom, hova lett???
A kreatívos megjelenést én intéztem ;)

RÁJEN · http://szirszarjaim.blog.hu 2013.10.11. 13:01:15

@klarky: Akkor még egyszer: A retushoz nem tudok hozzászólni, nekem kevésbé van szemem az ilyesmihez, és szerencsére úgy tűnik, az ügyfélnek is. De köszi, továbbítottam. A narrációt illetően értem, akár el is tudnám fogadni, de nekem így sem lóg, több magyarázat pedig nem fért bele, nincs ennyi idő. Győr a Találkozások Városa, nem véletlen tehát... Ennyi. Az X-es bezárás nekem kényelmes, azzal nincs bajom, ki mihez szokott. Többen azt hiányolták, hogy nincs egy jelzés az elején, hogy scrollozni kell.
Azért "kaptuk" ezt a reklámot, mert az Audi bizalma Mo, és elsősorban Győr iránt töretlen, immár 20 éve, ez egyfajta elismerés is, de az igazi elismerés inkább a gyár bővítése, nem egy ilyen kismiska tévészpot ;) És meglepődnél, ha tudnád, mennyi embernek nincs halvány fogalma fogalma sem arról, hogy ezt és sok társát nálunk gyártják. Még valami: ha egy vásárló dönteni kényszerül, hogy akkor BMW vagy Audi, akár ez a kis apróság is átbillentheti. Két-három ilyen átbillentéssel a film már behozta az árár...
süti beállítások módosítása