Ha eltévedtél volna

Kis kattintás, nagy öröm!

Címkék

ambulance (39) bogár (144) bond (26) burago (17) carspotting (782) cikk (6) coca cola (3) corgi (57) darda (2) dickie (3) dinky (5) ebay (7) eladó (16) ertl (3) film (183) filmhíradó (11) greenlight (8) grell (8) guisval (3) helikopter (21) hellókarácsony (17) honda (77) hot wheels (420) husky (1) ites (2) jada toys (8) játék (77) johnny lightning (32) kártya (5) könyv (9) lego (179) lledo (2) maisto (35) majorette (117) matchbox (462) mercedes (83) military (86) moszkvics (4) muscle (260) mustang (94) noname (59) norev (23) picasso (39) playart (6) police (238) polistil (12) realtoy (24) reklám (144) retro (869) revell (1) schuco (5) siku (72) solido (3) stahlberg (9) star wars (164) subaru (5) superkings (20) suzuki (8) taxi (23) tomica (90) toyota (10) vatera (8) volkswagen (372) volvo (123) vw (363) welly (16) wish (10) yamaha (9) zene (92)

Utolsó kommentek

  • RÁJEN: @Mesterséges Geci: A rendőrök is ezt javasolták először, de megnéztem Rikárdó adatlapját, és olyan sittes kalandokról mesélt, hogy inkább nem mertem megadni neki a nevem és a telefonszámom - ezt elm... (2024.03.09. 20:41) KTM Chicago v2
  • Mesterséges Geci: @RÁJEN: hát ismerve a rendőrség működését... én valószínűleg bejelentkeztem volna vevőként és az átvételhez hívtam volna a rendőröket. Persze lehet, hogy csak postázva vállalta volna a nyomorult, ak... (2024.03.09. 11:09) KTM Chicago v2
  • RÁJEN: @Mesterséges Geci: Hát ne tudd meg, de pár nappal a lopás után feltűnt a bringám (megszokásból írtam így, holott már sajnos ugye nem az enyém) a marketplace-en, egy Rikárdó árulta elég kedvező áron,... (2024.03.08. 18:53) KTM Chicago v2
  • Mesterséges Geci: 1. Lopott bringák sorsa (rendőrségi info szerint) a legtöbb esetben, hogy alkatrészként adják tovább. 2. Black&decker??? Szerintem vegyél egy lakatot azt az izét meg... felejtsd el! ;) Kryptonit... (2024.03.04. 18:20) KTM Chicago v2
  • Ződ2000: @RÁJEN: Mondjuk a 959 egy elég stabil műszaki alap volt a Dakarra... :) (2024.02.19. 19:29) Válogatás a 80-as évek legnagyobb slágereiből Vol 2.
  • Utolsó 20

Színészek és autók 2

RÁJEN 2018.06.15. 08:00

Újabb 40 kép következik ma a témában, mert bírom ezeket a gyűjtéseket - akkor is, ha én gyűjtöm ;) Vegyesen szerepelnek ezúttal is olyan képek, amelyek a bemutatott színészek saját járgányai, illetve ahol "csak" együtt szerepeltek valamelyik filmben, vagy esetleg reklámozták őket. És lesz átfedés a múltkorival, de nem sok. Remélem, nem gond. Jó szórakozást!

arnold-schwarzenegger-electric-mercedes-benz-g-wagon.jpg

A legutóbbi színészes-autós posztból tehát van pár visszatérőnk, rögtön egy ilyennel kezdek: Arnie idős korára bezöldült, így csináltatott is magának egy villanyos G-osztályt. De ha már luxusterepjárókról beszélünk, érdemes egyet ide is kattintani, Jamie Foxx is behúzott egyet, nem is akármilyet...

budterence_1.jpg

Direkt nem a megannyi ikonikus fotó közül választottam Bud Spencer és Terence Hill neve mellé, viszont hogy ne maradjatok le azokról sem, például itt találhattok egy párat. Ez a rendőrmotor szerintem elég vagány.

tim_allen_770.jpg

Tim Allen (Télapu) filmjeit szeretem, ő viszont az autókat is nagyon szereti, és máris körbeértünk. Nézzétek meg a youtube-on, még Jay Leno autós sorozatában is szerepelt a gyűjteménye!

columbo_pug_403.jpg

Peter Falk Columbóként, és a jó öreg Peugeot 403-asa, ha valaki nem ismerte volna fel őket.

dobokataford.jpg

Dobó Kata és a szponzor-Ford. Egyébként jól állnak egymásnak.

ferrari_clint_eastwood_365_gtb.jpg

Clint Eastwood is szerepelt a korábbi gyűjtésben, ez a Ferrari 308 GTB viszont az ott mutatott motorral ellentétben saját verda.

sam_jackson.jpg

Samuel L. Jackson a Mercedesek nagy kedvelője. Igen, tudom, a Maybach nem pont Merci, de azért van összefüggés... És az adidas márkát is szereti. Ahogy én is.

gobbi-hilda-dohanyzik-fiat-600.jpg

Gobbi Hilda is a saját autójával látható a fenti képen, úgy tudni, a nyaralója előtt.

nicholson_merci.jpg

nicholson.jpg

Jack Nicholson kétszer. A francia rendszámú Merci talán bérelt, a nyitott Bogár saját (volt).

leonardo_dicaprio.jpg

Leonardo DiCaprio Kínában kínai autót reklámoz. Mert van az a pénz.

leonardo_dicaprio_fisker_karma.jpg

Otthon amúgy többek között egy Fisker Karmát hajt (hacsak azóta el nem adta, ez egy több éves kép ugyanis).

mg-benedict_cumberbatch.jpg

Ha már Kína és ha már reklám: Benedict Cumberbatch, kinek Sherlock, kinek Dr. Strange, egy kínai MG reklámarcaként.

mucsi_tek.jpg

Mucsi Zoltán a Facebook népének rendszeresen szolgál érdekes fotókkal - ez a BTR-es is egy ilyen.

mucsi_zoltan_scherer_peter_egy_bolond.jpg

Itt pedig egy Ladában ülnek Scherer Péterrel (Papírkutyák). Ide vonatkozó jelenet még ez is, csak Daciával.

back-to-the-future-michael-j-fox.jpg

Melyikük a híresebb, Michael J. Fox vagy az időgéppé alakított DeLorean...?

colin_firth.jpg

Colin Firth és egy londoni taxi a Bridget Jones harmadik részének forgatásán.

eddie-murphy-mercedes.jpg

Eddie Murphy manapság ilyen verdákkal jár, de voltak idők, amikor:

eddie_murphy.jpg

Na mondjuk a Corvette az mindig Corvette.

ervin-nagy.jpg

Nagy Ervin, a Kincsem sztárja. Láttátok a filmet? Nekem bejött.

statham.jpeg

Jason Statham, a szürke szín nagy kedvelője.

rowan_atkinson.jpg

Rowan Atkinson, aki köztudottan komoly autóbuzi, itt biztos azért vág ilyen fancsali képet, mert eszébe jutott a sok éve lezúzott McLarenje. Azért maradt ez-az a garázsban.

wood.jpg

Elijah Wood ("Frodó") a Miniket szereti.

niva_trokan.jpg

Trokán Péter, és az erdészek leghűbb társa :) A Szomszédok máig az egyik kedvenc sorozatom, remélem, mindig lesz olyan tévéadó, ahol lehet nézni.

schwarzwaldklinik1.jpg

Magyarországon a saját idejében az egyik legnépszerűbb sorozat volt a Klinika (én is néztem anno), amelyből valószínűleg mindenkinek Udo fehér VW Golf Cabriója ugrik be először, ha autó a kérdés, de "Sokfogú" Krista szintén nyitott BMW-je szerintem sokkal kívánatosabb volt...

tomhardy.jpg

Tom Hardy is másodszorra szerepel a blogon, róla úgy tudni, az autóknál csak a tetkókat és a motorokat szereti jobban. Visel egyébként a karján egy 'Leo knows all' tetkót is, amely egy Leonardo DiCaprióval történt fogadás emlékét őrzi.

brando-marlon-wild-one.jpg

És még egy szelíd motoros, Marlon Brando, egy Matchless Scrambler nyergében.

tom_hanks_trabant_afp.jpg

hanks_polak_2.jpg

hanks_polak_3.jpg

hanks_polak_1.jpg

Tom Hanks egyértelműen a kicsi, káeurópai autók rajongója, és miután az internet népe ezt felismerte, a lengyelektől kapott is egy ajándék Kispolákot - szerintem ez egy nagyon helyes sztori. Amúgy a Trabi is az övé.

wahlberg.jpg

wahlberg2.jpg

wahlberg3.jpg

Mark Wahlberg, Hollywood egyik legjobban fizetett sztárja, ezt az autótémát egy kicsit komolyabban veszi...

nicolas-cage-willem-dafoe.jpg

1959-ferrari-250-gt-lwb-california-spyder.jpg

nicholas-cage-ferrari-enzo.jpeg

Nicolas Cage először a 'Veszett a világ' című David Lynch filmből vett képen látható (a híres kígyóbőr kabátjában), majd a következő két képen saját Ferrarijaival, amelyek közül a fekete cabrio egy 250 GT California Spyder, a piros pedig egy Enzo.

scent.jpg

Al Pacino és Chris O'Donnell az 'Egy asszony illata' című filmben - a képen még látható a bérelt Ferrari is, amit "Frank Slade ezredes" vakon vezetett.

juci.jpg

Tom Hanks után még egy Polák: íme két színészlegendánk, Komlós Juci és Besennyei Ferenc egy 126p társaságában.

szabo_gyozo_1980.jpg

BÓNUSZ: egy kiváló autós kép Szabó Győző gyerekkorából, a 80-as évek elejéről. Remélem, tetszett ez a gyűjtés is, további szép napot!

Címkék: retro reklám film mercedes volkswagen vw bond carspotting

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szirszarjaim.blog.hu/api/trackback/id/tr2913617948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2018.06.15. 16:00:41

Lesz mit átolvasni a nap végén, köszi!

fonaktamas75 2018.06.15. 20:01:16

Clint Eastwood egy BB-nek támaszkodik (365 v. 512, nem tudom), de nem 308.
süti beállítások módosítása